Ahmet Sabancı Anaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… "Okulumuzda; araştıran, sebep sonuç ilişkisi kurabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren, yaparak yaşayarak öğrenme metodunu kullanan, Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, Aile, İnsan sevgisini benimseyen,hayvanları koruyan, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, çağdaş düşünen, hak ve sorumluluklarını bilen, kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirerek onları ilköğretime hazırlamak ve standartlara uygun bir eğitim sunmaktır." “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin… “Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın…” “Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın…” “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın…” “Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…”

Misyon: MİSYONUMUZ “NEDEN VARIZ” “Biz Ahmet Sabancı Anokulu olarak tüm idareci, öğretmen ve personelimizle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, öz güvenleri gelişmiş, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştiren, onları bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve tercih edilebilen ,Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı bireyler yetiştiren bir kurum olmak için varız."

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 7.30-12.30 12.30-17.30
Isınma: KLİMA+ELEKTRİK SOBASI
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: İsmail KARA-Okul Servis Şoförü Telefon:5379796653
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: 0
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0

WEB - https://ahmetsabancianaokulu.meb.k12.tr

Adres - BELEDİYE EVLERİ MH 84067 SK ÇUKUROVA ADANA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Belediye Evleri Mh. 84067. No: 1 Posta Kod. 01360 Çukurova/Adana Sabancı İlkokuluna Yanı.

Adres - BELEDİYE EVLERİ MH 84067 SK ÇUKUROVA ADANA

Ulaşım Halk otobüsü ve özel araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez İlçe